vuurbak-meets-bricknic
Vuurbakken met een baksteen
De Bricknic laat gerechten tot zijn recht komen in zijn meest pure vorm. Simpel en vanuit een prefect design, zonder toevoegingen of bewerkingen. PUUR.
Het samenbrengen van mensen, het delen van verhalen en het delen van gerechten is wat de Bricknic als product en disign zichtbaar in zicht heeft. Een archetypische steenvorm die aanzet tot samenwerken en bouwen. Met de hand gemaakt door kwaliteit leverancier met veel ervaring op dit gebied: Romertopf uit Duitsland. De ovensteen, steenoven waarmee bijna alles kan. Direct enthousiast? bestel hier
Deze eenpersoons ovensteen-steenoven is de "must have" van dit moment en de verkoophit bij Vuurbak. Daarom geven we korting van €2,00 per Brick als je meerdere Bricks in een keer besteld en je zo dus direct kan starten met je eigen "Bricknic"
“Iedereen vult zijn of haar holle baksteen met verschillende rauwe ingrediënten. Wanneer we klaar zijn, komen we samen om een tijdelijke oven te bouwen door alle stenen rond het vuur te stapelen. Net als bij het traditionele stoken met baksteen is elke steen essentieel omdat deze deel uitmaakt van de structuur en de warmte van de oven helpt behouden” Timm Donke
Genieten van de warmte, het eten en het samenzijn met vrienden en familie. Samen maak en deel je je mooiste verhalen.
Gebruik je Bricknic, voeg er eventueel het zout uit Iran van Rivsalt aan toe en het sprookje kan beginnen. Voeg na de overtijd een beetje Rivsalt rauwe drop aan toe en je gerecht is het gespreksonderwerp van de week.
Zelfs nacho's maken in je open haard voor bij de borrel is een mogelijkheid.
Bricknic
Brick is de perfecte "Römertopff" steen oven voor iedereen! Vul de Brick met ingrediënten naar eigen smaak. Na ongeveer 20 minuten op of in je Vuurbak is het eten klaar om van te genieten. Wanneer organiseer jij je eerste Bricknic?
Perfect voor je keuken, kamer, tuin feest!
- Koken
- Stomen
- Garen
- Bakken
Bricknic: Eet gewoon wat je wilt! Samen genieten van de brick.
Afmetingen:
- (L): 24,0 cm
- (B): 12,0 cm
- (H): 10,7 cm
- Stoer robuust en multifunctioneel, altijd eerlijk en zichtbaar bereiden van gerechten, zonder fratsen
- Makkelijk schoonmaken, geen olie of etensresten
- Een indrukwekkende presentatie, de producten vullen elkaar mooi aan;
- Gebruiksvriendelijk en snel, een showelement en een aantrekkelijk decor voor al je gerechten en Vuurbak feesten
- Het eten wordt perfect gaar omdat de Vuurbak de warmte rondom geleidt, de unieke smaken komen zo goed naar voren.
- Verleng de avond, nadat het eten klaar is fungeert de Vuurbak als sfeervolle vuurkorf.
Let's brick together.
Om de Brick helemaal af te maken, bieden wij de mogelijkheid om de Brick uniek te maken.
"light your "brick" fire!
2 reacties
Hallo Jos, Dank voor je berichtJuist het langzaam garen (in eigen vocht) is een eigenschap van de römertopf. Dit bereik je bij een temperatuur van 170-200 graden.
Jos Cremer
ik vind het erg interessant kan ik een brick ook in een Komado(Bastard)plaatsen ?
en op welke temperatuur moet ik deze dan houden ?
Jos Tempelman
Laat een reactie achter
Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.